website design software

   Поздрави от Tuono, всъщност Красимир Методиев,

   По някакъв начин сте попаднали в този сайт и трябва да кажа няколко думи за начало.

   За първи път започнах да работя с GPS технологията през 1999 година, като трябваше да напиша една от първите програми за трансформация на GPS координати. Малко по-късно създадох първата си специализирана GPS карта, която съдържаше контури на имоти и техните номера.

   През 2004 г. на пазара се появи GPS приемник Alan Map 500, който имаше своите предимства пред останалите уреди, но не беше много известен. Реших за напиша кратка статия за този приемник, защото все повече хора ме питаха що за техника е GPS системата, но това беше само началото. Последваха нови модели, разясняване на теория, практика и много други. Заедно с чисто техническите тестове, добавих някои реални случки от моят живот и се получиха нещо като разкази. Като цяло стремежът ми винаги е бил да поднасям информацията разбираемо за останалите, затова на места се отклонявам от правилните дефиниции и терминология.

   С днешна дата много от тестовете ще прозвучат архаично, на места дори смешно, но това е историята на първите туристически GPS приемници. Въпреки това, основните принципи и понятия в тази област могат да бъдат полезни на тези, които досега не са се сблъсквали в този вид техника.

   Всички материали в този сайт са авторски, като изводите и заключенията са плод на чисто субективна преценка, неангажираща никого да приеме или отхвърли даден продукт като добър или лош. Ако Вие имате интерес да публикувате някъде моя статия, можете да го сторите съвсем свободно, като е достатъчно да укажете източника на статията.

   Всякакви мнeния относно сайта можете да напишете в Книгата за гости.

   За контакти с мен можете да използвате един от следните начини:

  • e-mail: tuono@mail.bg
  •  skype: tuono_gps

       gsm: 0898/699-755

 

[За Tuono] [Агро карти] [GPS тестове] [Часовници] [Аудио] [Автомобили] [Фотография] [Наука] [Разкази] [Разни] [Връзки]